Kdabra

06.03.2010 14:29

 

Nejde o vtip – tak sa volá seriál, v ktorom zrejme zahviezdi Christopher Uckermann!

 

 

 

 

Kdabra - Christopher Uckermann

 



Hoci televízna premiéra (zatiaľ) trinásťdielneho fantasy seriálu Kdabra, v ktorom hlavnú úlohu stvárnil Christopher Uckermann alias Diego z Rebelov, sa ešte len bude konať, o budúcnosti seriálu, resp. jeho druhej sérii už je rozhodnuté – bude!

Ak sa pýtate, ako je to možné, keďže na základe diváckeho záujmu - vzhľadom na už nenápadne naznačený fakt, že ho ešte žiaden divák nevidel – to rozhodne nemôže byť... Pravda je taká, že seriálom boli po projekcii prvej série mimoriadne nadšení šéfovia televízneho kanálu Moviecity, ktorý ho bude vysielať – až takí nadšení, že si u jeho tvorcov okamžite objednali ďalšiu sériu!

Ostáva len dúfať, že ich nadšenie budú reflektovať aj diváci v krajinách Latinskej Ameriky, ktorí si prvú epizódy Kdabry budú môcť pozrieť až tento štvrtok (12. novembra)... :-)

Mimochodom, Christopher Uckermann, ktorý sa vraj v seriálovej koži sedemnásťročného kúzelníka Lucu cítil mimoriadne dobre, bol príbehom okamžite uchvátený a s vnútorne rozpolteným Lucom sa bez problémov stotožnil. Preto po prečítaní scenára neváhal ani minútu, okamžite sa spojil so svojím agentom a požiadal ho, aby dohodol všetky „detaily“ - pretože on túto rolu jednoducho chce! Chris je navyše skalopevne presvedčený o tom, že Kdabra bude akýmsi míľnikom v jeho kariére – a že mu možno pomôže konečne sa oslobodiť od imidžu „telenovelového chlapca“! :-)

Komentáre

cvbn

Dátum: 21.09.2010 | Vložil: Nikola+Diego

wqsdcx v

Pridať nový príspevok



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com