Dulce uzavrela skvelý kontakt...

06.03.2010 14:31

 

Svetlo sveta by vraj onedlho mal uzrieť i jej debutový album!

 

 

Dulce María

 



Temperamentná divožienka Dulce María sa nedávno pochválila na jednej zo svojich webových stránok, že sa jej v polovici októbra podarilo podpísať zmluvu s hudobnou spoločnosťou Universal Music Latin Entertainment. Prečo by sa aj nepochválila, keď o nej šéf divízie tejto spoločnosti pre Latinskú Ameriku a Pyrenejský polostrov Jesús López hovorí len v samých superlatívoch! „Keďže nám, pochopiteľne, neunikol obrovský medzinárodný úspech, ktorý v uplynulých rokoch dosiahla so svojou bývalou skupinou, veľmi nás teší, že si vybrala práve nás na svoju ďalšiu púť vo svete šoubiznisu. Zároveň si tiež uvedomujeme veľkú zodpovednosť, ktorú tým na seba berieme... Jej talent ako textárky i speváčky uchvátil milióny ľudí po celom svete – a my ju preto vo svojich radoch vítame s veľkým nadšením,“ tvrdí López.

Prezident spoločnosti Universal Music pre Mexiko a Strednú Ameriku Victor Gonzalez dodáva: „Dulce María má veľmi osobitý talent, je to všestranná umelkyňa s veľkým medzinárodným potenciálom. Som presvedčený, že toto spojenie bude prinášať ovocie niekoľko rokov!“

Sama Dulce, mimochodom, nezabudla zdôrazniť, že sa konečne bude môcť naplno venovať príprave svojho debutového sólového albumu. Takže, fanúšikovia a fanúšičky... Môžete sa pomaly začať tešiť! :-)

Komentáre

Neboli nájdené žiadne príspevky.

Pridať nový príspevok



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com